PBO Juridisk Rekruttering søger p.t. flere profiler Øst og Vest for Storebælt

Et kig på et udvalg af aktuelle opgaver

Sig endelig til, hvis en stilling fanger din opmærksomhed, så står jeg selvfølgelig til rådighed for uforpligtende og fortrolig sparring – og slå gerne på tråden (+45 23329782), prik til mig på LinkedIn eller send en mail på pbo@juridisk-vikar.dk, så sørger jeg for a.s.a.p. opfølgning.

Du er som altid også velkommen til at lade mig vide det, hvis du gerne vil orienteres, når der er nyt i “pipelinen”.

Er du arbejdsgiver, gør det samme sig selvfølgelig omvendt gældende – har du noget spændende på bedding, som du gerne henleder opmærksomheden på eller har behov for sparring på, så tag endelig fat i mig.

Jeg drøfter gerne helt overordnet, om jeg måske allerede har den rette kandidat i databasen på nuværende tidspunkt for den stilling og profil, virksomheden endnu kun har i støbeformen.

Jeg kender heldigvis aldrig dagen i morgen og således heller ikke, hvilke spændende profiler jeg skal hjælpe mine kunder med at etablere kontakt og dialog med. Jeg er derfor altid åben for forespørgsler fra kandidater, om jeg har relevante forespørgsler “inde” indenfor kandidatens speciale og nicheområde og vice versa gælder selvfølgelig for arbejdsgivere.

Nyheder

nyhedsfronten for så vidt angår advokater og ordinære ansættelser, har jeg en interessant opgave i Kgs. Lyngby hos Advokatfirmaet Nygaard, hvor vi søger en eller flere yngre advokater med et kommercielt mindset

Er du advokat, og søger du handlerum og potentiale? Advokatfirmaet Nygaard søger en eller flere yngre advokater med et kommercielt mindset til Kgs. Lyngby

Det er en skøn og spændende virksomhed med gode kollegaer og en fantastisk mulighed for den profil, der søger stabiliteten i en ordinær ansættelse i udgangspunktet. Der vil dog være mulighed for partnerskab på sigt for den kandidat, der går i de tanker.

Nyhed

På nyhedsfronten for så vidt angår advokatsekretærer og ordinære ansættelser, har jeg en interessant opgave for Milthers & Nielsen Advokater i Ringsted, hvor jeg søger en advokatsekretær og bogholder til Milthers & Nielsen Advokater i Ringsted til selvstændig allround sagsbehandling.

Erfaring med advokatbogholderiet og flg. sagsområder; familieret (skilsmisse, bodeling, bopælssager, testamente, sager hos Familieretshuset og for domstolene – minretsag.dk) og gerne kendskab til selskabsret og evt. kan stifte et selskab.

Advokatsekretæropgaverne i boerne og fast ejendom varetages eksternt, men det er en fordel med kendskab til bobehandling og kendskab til tinglysning.dk fx simpelt skøde ifm. overdragelsen mellem tidligere ægtefæller.

Ansættelse på attraktive vilkår, og for den rette profil en bonusordning med del i overskuddet.

Allround advokatsekretær til Milthers & Nielsen Advokater, Ringsted

Nyhed

Jeg søger partneradvokat eller ny partner-/ ejerkonstellation i forbindelse med generationsskifte i HERBST THOREGAARD ADVOKATER ApS Frederikssund.

Jeg har fået det spændende opdrag at finde den rette advokatpartner og/ eller ejerkonstellation i form af fx en virksomhedsoverdragelse til HERBST THOREGAARD ADVOKATER i Frederikssund, idet partner og advokat Jens Thoregaard har fundet, at 2019/ 2020 er det rette tidspunkt at trække sig tilbage som aktiv advokatpartner og fremadrettet koncentrere sit virke omkring varetagelsen af bestyrelsesposter som formand og bestyrelsesmedlem i en række spændende virksomheder og foreninger koncentreret i- og omkring Sjælland.

Partneradvokat eller ny partner-/ ejerkonstellation søges i forbindelse med generationsskifte i HERBST THOREGAARD ADVOKATER ApS

Fyn | Odense

Ret&Råd Fyn, Odense søger 2 advokatprofiler på hhv. erhvervsretten og privatretten

Vi søger en advokat, der brænder for rådgivning omkring privat- og familieretten.

Tilsvarende søger vi en profil, der har et mere erhvervsrettet fokus.

Det ene udelukker selvfølgelig ikke det andet, så jonglerer du begge områder hjemmevant, så er du mere end velkommen til at kandidere.

Den privatrettede
stilling omfatter bl.a. rådgivning om ægteskab og samliv, bolig – fast ejendom, testamente, arv og dødsbobehandling, erstatningssager og retssager

Den erhvervsrettede stilling omfatter bl.a. virksomhedsrådgivning og retssager.

Kontakt mig gerne på +45 23329782 eller send mig en besked, så følger jeg op.

Ret&Råd Fyn, Odense søger 2 advokatprofiler på hhv. erhvervsretten og privatretten

København og Sjælland

Til mæglervirksomhed centralt beliggende i København søger jeg aktuelt advokat eller jurist (cand.jur) til at styrke afdelingen for berigtigelse af fast ejendom som køberrådgiver.

Se mere om stillingen hér.

Matchmaking in process

Brinkmann Kronborg Henriksen Advokatpartnerselskab, København

PBO Juridisk Rekruttering søger på vegne af BHK advokatpartnere, som har en eksisterende forretning, der er komplementær med BHK’s platform og strategiske afsæt.

Kandidaten indtræder som udgangspunkt som medejer på vilkår som de eksisterende 3 ejere eller som BKH’s konsulentpartnere. Kandidatens vilkår vil som udgangspunkt være identiske med vores nuværende ejer- eller konsulentpartnere, men der kan forhandles (mindre) afvigelser.

BHK ønsker grundlæggende sammenhængskraft og således nærmest identiske partnermodeller i de forskellige partnergrupper.

Interessante profiler kunne være allerede etablerede mindre eller større advokatfællesskaber  (erhvervsrettede), ca. størrelsesforhold 1-5, enkeltmandsvirksomheder er således også interessante, der søger større partnerfællesskaber og stærkere platform på sigt eller nye ejer- og/ eller samarbejdskonstellationer.

Oplagte interessante emner er også mangeårige veletablerede partnere med nysgerrighed og drive til at tage fat på et nyt eventyr og igen vækste, drifte, udvikle og præge en fantastisk spændende virksomhed i en allerede velkonsolideret og velfungerende virksomhed.

Partnerprofiler søges til Brinkmann Kronborg Henriksen Advokatpartnerselskab (BKH), København

Matchmaking in process

Bemærk i øvrigt, at Magnusson Law har travlt og planlægger at vækste i løbet af 2019/2020 på i alt 4 seniorprofiler og en enkelt junior profil med international orientering.

Vi søger i den forbindelse stærke erhvervsrettede profiler på bl.a. Life Science, Energy & Infrastructure Law, Corporate & M&A, Banking & Finance, Dispute Resolution & International Arbitration, IPR, Technology & IT m.fl. specialer.

Med stillingsopslaget på den ansættelsesretlige profil er første stilling offentliggjort. De øvrige stillinger slår jeg formentlig ikke op. Kandidaterne findes i egen kandidatdatabase og i netværket på skills og erfaring, og vil du gerne i fortrolig betragtning, så ræk endelig ud.

Finder du Magnusson Law interessant, er du stærkt specialiseret inden for et eller flere af ovenfor anførte specialer eller har du andre specialer, der falder fint i tråd med Magnusson Laws internationale og kommercielle profil, så kontakt mig gerne for supplerende information om stillingerne og mulighederne hos Magnusson Law eller alternativ fortrolig introduktion til kunden med henblik på uformel dialog.

Magnusson Law, København K

På vegne af Magnusson Law søger jeg internationalt orienteret erhvervsrettet senioradvokat med fokus på arbejdsrets- og ansættelsesretten

Du er specialiseret inden for generel erhvervsjuridisk rådgivning i forbindelse med det ansættelsesretlige område, har formentlig en kommerciel profil og rådgiver inden for en bred vifte af arbejdsretlige udfordringer – aktuelle som langsigtede.

Du har flere års erfaring inden for specialet fra advokatbranchen eller som koncernjurist/ advokat/ In-house legal, herunder eventuelt andre HR-relaterede opgaver.

Magnusson Law søger erfaren senioradvokat til Arbejds- og Ansættelsesret

Matchmaking in process – intern rekruttering – stillingerne offentliggøres ikke

Til Gentofte søger jeg en erfaren erhvervsrettet advokat (+5-10 års erfaring og opefter) – gerne med fokus på insolvensretten. Andre sagsområder af interesse kunne være selskabsret, erhvervsret (ejeraftaler, direktørkontrakter, erhvervslejekontrakter m.v.), erhvervsjuridisk rådgivning, herunder f.eks. ansættelsesret (ansættelse/afskedigelse af en medarbejder, bonusmodeller, fratrædelsesaftaler m.v.) eller fx erfaring med virksomhedsoverdragelse og generationsskifte.

Kontakt mig gerne for yderligere info, da stillingerne ikke slås op, og der rekrutteres internt. Kandidaterne findes i egen kandidatdatabase og i netværket på skills og erfaring, og vil du gerne i fortrolig betragtning, så ræk endelig ud.

Stilling (udbudsjurist) i København K

Udbudsjurist, udbudsrådgiver eller udbudskonsulent til FalckEkdahl til IT-området, Kbh K

Til FalckEkdahl søger jeg aktuelt udbudsjurist (cand.merc.jur./ cand.jur.) – gerne erfaren, der er ambitiøs i forhold til indkøbs- og udbudsprocesserne. Det er en fordel, hvis du har erfaring med komplekse IT-udbud af IT-systemer, men ingen forudsætning. Det væsentligste er, at du har talentet og motivationen for at blive blandt de bedste.

Stillinger i Aarhus

Til Sinding & Co., Aarhus søger jeg ejendomsadministrator med solid erfaring med administration af både bolig- og erhvervsudlejningsejendomme. Stillingen tilrettelægges individuelt med afsæt i dine kompetencer og i din erhvervs- og uddannelsesmæssige baggrund med det mål, at du har mulighed for også at udvikle dine generelle kompetencer. Dine væsentligste ansvars- og arbejdsområder vil omfatte:

 • Totaladministration af bolig- og erhvervsudlejningsejendomme samt evt. ejerforeninger
 • Bogføring og afstemning

Se stillingen hér.

Til  UNIVERSADVOKATER søger jeg aktuelt advokatsekretær (1-3 års erfaring) til retssager og familieret.

Til UNIVERSADVOKATER, Århus søger en jeg en erhvervsrettet advokat (1-3 års erfaring) til erhvervsret og proces.

IP-advokat til Hudtloff Viinberg Law Firm, Aarhus 

Stillinger i Sønderjylland

Advokat til advokatfællesskab søges – drømmer du om at blive selvstændig? til advokatfirmaet, “Råd til Advokat” i Sønderborg

Eksempler på stillinger lukket med kontrakt indenfor den seneste måned

Til Stibo Systems A/S søger jeg internationalt orienteret og erfaren erhvervsrettet advokat eller jurist (cand.jur), der er velfunderet i formueret, herunder aftaleret og international kontraktret (stillingen er nu besat).

Stilling (direktionssekretær) i København 

Direktionssekretær til velrenommeret og højtprofileret klient i København (stillingen er nu besat).

Stillinger i Roskilde

Jeg søger en advokat til Retsadvokaterne, Roskilde (stillingen er nu besat).

Til Roskilde søger jeg endvidere forretningsorienteret erfaren jurist eller advokat til Boligselskabet Sjælland, Team Jura gerne med kendskab til almenboligloven, herunder erhvervslejemål, boligselskabers forretningsområder etc. (stillingen er nu besat).

Stillinger i Greve

Til WINadvokater, Greve søger jeg erfaren procesadvokat (+5 år) til snarlig tiltrædelse efter nærmere aftale med kandidaten. Stillingen er nu besat.

Jylland | Aarhus | Horsens | Vejle | Sønderjylland 

Stillinger i Horsens

Til anerkendt revisionsvirksomhed i Horsens søger jeg endvidere erfaren erhvervsadvokat (cand.jur.) eller erhvervsjurist (cand.merc.jur.) med flere års erfaring med juridisk rådgivning og med fokus på selskabsret, omstrukturering og generationsskifte, herunder skatteret.

Stillingen slås ikke op, så hører du gerne nærmere, er du velkommen til at tage fat i mig for en drøftelse i sædvanlig fuld fortrolighed (stillingen er nu besat).

Insight i PBO Juridisk Rekruttering – “out of the box” legal recruiting – because it works!

PBO Juridisk Rekruttering har en stor berøringsflade i branchen, et stærkt juridisk og finansøkonomisk bagland og netværk og  arbejder aktivt og kontinuerligt på at højne kvaliteten i rekrutteringsvirket alt overvejende med kompetencemæssigt afsæt i den juridiske og finansielle sektor. Ofte i en skøn kombination.

Netværksintroduktioner | matchmaking

En anden passion – og en stor del af PBO Juridisk Rekrutterings virke – består af at formidle netværksmæssige væsentlige kontakter og relevante potentielle samarbejdspartnere-/ relationer – altovervejende fortsat med afsæt i den juridiske/ finansielle branche. PBO Juridisk Rekrutterings rolle er som oftest at øjne synergien og handle på det, facilitere det rette netværk og åbne plads til dialog mellem de beslutningstagende parter.

PBO Juridisk Rekrutterings kunder anvender især platformen til at udvide fx partnerkredsen, indgå vækstfremmende konsulentaftaler og helt generelt styrke de brancherelevante samarbejdsrelationer i en bred variation af forskellige konstellationer.

Til det formål har jeg et omfattende katalog af spændende profiler, der har givet mig i opdrag at holde fortroligt udkig på deres vegne efter interessante muligheder for vækst, udvikling, sparring, jobskifte og andre alternative. Dertil et kvalificeret katalog af freelancere og konsulenter med henblik på brancherelevante netværksintroduktioner.

Tilfredse kunder og kandidater er PBO Juridisk Rekrutterings største kvalitetstempel og en højt vægtet motivationsfaktor for min store virketrang og glæden i forbindelse mit virke som rekrutteringskonsulent rundt omkring i DK.

En stor del af PBO Juridisk Rekrutterings opgaver kan tilskrives kunde- og netværksanbefalinger, hvilke opgaver indenfor det seneste år har ført mig vidt omkring, bl.a. har jeg rekrutteret medarbejdere (datatekniker, datamatiker og IT-supporter) til IT Helpdesk funktioner, både Proptech – Real Estate og til IT-branchen, i Jylland og Hovedstaden. Den type opgave slås stort set aldrig op – der rekrutterer jeg internt og headhunter på skills.

Er du arbejdsgiver

Er du arbejdsgiver og ønsker du/ din virksomhed bistand med at vækste den faste stab ved behov for kompetent rekruttering eller har virksomheden modtaget en kritisk opsigelse, så kontakt mig endelig for en uforpligtende drøftelse.

PBO Juridisk Rekruttering rekrutterer således til bl.a.

 • investerings- og ejendomsadministrationsselskaber
 • advokatvirksomheder
 • juridiske afdelinger i koncerner
 • ejendomsmæglervirksomheder
 • byggebranchen
 • landinspektører
 • IT-branchen
 • Legal Tech | Proptech – Real Estate

Kandidaterne er

 • advokat/ jurist (cand.jur. og cand.merc.jur)
 • ejendomsadministrator | administrationschef
 • controller | revisions- og regnskabsassistent
 • regnskabschef |  økonomichef
 • ejendomsmægler | asset manager
 • salgs- og sagskoordinator
 • juridiske sagsbehandlere/ advokatsekretærer
 • advokatbogholdere og bogholdere
 • sprogkyndige (legal or financial) – korrespondent | translatør
 • helpdesk konsulent | IT-supporter

Hvorfor vælge PBO Juridisk Rekruttering

 • PBO Juridisk Rekruttering er en seriøs, målrettet og engageret aktør med et helt unik fodfæste i den juridiske branche
 • Spar tid og ressourcer ifm. rekruttering af den rette kandidat
 • For optimeret brug af sociale medier som rekrutteringsmetode
 • For adgang til de bedst kvalificerede kandidater indenfor præcis jeres felt
 • For screening af ansøgninger og CV’er
 • For optimal og professionel opfølgning overfor ansøgende kandidater
 • For muligheden for anonymitet i stillingsopslagene, når virksomheden ikke ønsker offentlighedens kendskab
 • For den fornødne indsigt i det område, medarbejderen skal varetage

Databasen består af Danmarks skarpeste kandidater indenfor for din branche.

Et udvalg af tidligere opgaver

PBO Juridisk Rekruttering – “out of the box” legal recruiting – because it works!

Formidlingsaftale ctr. rekrutteringsopgave

PBO Juridisk Rekruttering tilbyder hhv. formidlingsaftale eller en regulær rekrutteringsopgave alt afhængig af virksomhedens aktuelle behov. Nedenfor lidt om forskellen på de 2 opgaver, herunder forskellen på de værktøjer, der tages i brug:

Formidlingsaftale

Opgaven løses som udgangspunkt via selectionsmetoden og således, at kandidaten skal findes i PBO Juridisk Rekrutterings egen database samt PBO Juridisk Rekrutterings omfattende relevante netværk.

Værktøjer
PBO Juridisk Rekrutterings egen database, erhvervsrelevant netværk, sociale medier, herunder LinkedIn og Facebook, telefonmøder og korrespondance

Rekrutteringsopgave

 • Headhunting med opsøgende henvendelser til potentielle kandidater udenfor egen database
 • Rekrutteringsindlæg
 • Opfølgende interviews for kompetenceafklaring efter gennemgang af ansøgning og CV

Værktøjer
Headhunting/ recruiting primært ved hjælp af Social Media Rekrutterings-strategi (SMRS), herunder inddragelse af medarbejderne i brugervirksomhedernes sociale netværk,PBO Juridisk Rekrutterings egen database, erhvervsrelevante netværk, sociale medier, herunder LinkedIn og Facebook samt rekrutteringsindlæg, telefoninterviews, møder og korrespondance.

PBO Juridisk Rekruttering

 • bistår den juridiske sektor, advokat- og mæglerbranchen etc. ved behov for udvidelse af den specialiserede kvalificerede juridiske stab. Det er PBO Juridisk Rekrutterings forpligtelse og jeres tryghed
 • aflaster travle HR-afdelinger i forbindelse med rekrutteringsprocessenog frigiver dermed overskud og ressourcer i staben til ansættelsesprocessen
 • arbejder selvstændigt og proaktivt på at løse udfordringerne med at tiltrække kvalificeret juridisk personale
 • PBO Juridisk Rekruttering forventningsafstemmer løbende

 Er du kandidat eller kandidat in spe

Skal jeg holde lidt uforpligtende øje på dine vegne, så send gerne dit CV og en kort supplerende beskrivelse om, hvad du helst arbejder med, dine specialer etc., når du sender dit CV. Det er alene til intern brug i PBO regi, når jeg matcher arbejdsgiver og kandidat.

Det hjælper mig meget, når jeg har en overordnet “dagsorden”, når jeg ser på forhold som specialer, særlige kompetencer, der måske ikke er med i det mere traditionelle CV, arbejdstid, eventuel køretid, udfordringer og fordele, personlige præferencer og bestemt også, når jeg har kendskab til, hvilke opgaver kandidaten helst IKKE vil matches med.

Det vil være ekstra godt med en lille intern punktopstilling til mig om, hvad der tiltaler dig, hvor du er stærk samt der hvor du ved, at du har behov for sparring.

Al korrespondance i PBO regi er naturligvis i fuld fortrolighed og diskretion.

CV kan uploades her: KANDIDATER

PBO Juridisk Rekruttering står altid til rådighed for uformel dialog og er garant for 100 % fortrolighed,  en intuitiv, effektiv og seriøs rekrutteringsproces med allersteds nærværende fokus på kandidatens og arbejdsgivernes fælles mål og altid grundig opfølgning og orientering i processen.

pia-bolander-olsen-vikar-advokatsekretær-online-bistand

Følg mig gerne på LinkedIn, Instagram eller Facebook for newsfeed om spændende rekrutteringsopgaver, for interessante og relevante stillingsopslag i hele DK og for opdateringer og links til nyttig og essentiel viden om nyheder inden for: jura, formidling af fast ejendom, forsikringsret, revision og finansiering – altid med aktuelle kildehenvisninger, så vi sammen kan bygge vores “vidensbank” op.

Følg gerne med på bloggen for info om seneste tiltag eller klik på foto nedenfor for mere info.

PBO Legal Recruiting

PBO Juridisk Rekruttering – “out of the box” legal recruiting – because it works!

 

PBO Juridisk Rekruttering – “out of the box” legal recruiting – because it works!