Partnerprofiler til Magnusson, herunder til rollen som Head of Real Estate til fast ejendom samt roller til Disputes, Corporate M&A og Bank & Finance

PBO Juridisk Rekruttering søger internationalt orienterede erhvervsrettede advokater til nye partnerskaber/ equity partnerskaber etc. inden for en række specialer bl.a. Corporate M&A, Bank & Finance (både regulatorisk og finansiering), tvister samt gerne en Head of Real Estate til fast ejendom – gerne inkl. erhvervslejeret.

Magnusson er en advokatvirksomhed med kontorer i Danmark, Sverige, Finland, Estland, Letland, Litauen og Rusland samt Business Desks med fokus på Kina, Mellemøsten, UK, USA mv. I Danmark er der pt 15 jurister, og de betjener en række meget store internationale koncerner, særligt på cross-border sager og får en del opgaver fra internationale advokatfirmaer. Virksomheden er i Danmark ranket af Legal 500 indenfor Corporate M&A, Technology og Employment.

Rollen til Corporate M&A

Vi søger en junior profil til at indgå i samarbejdskonstellation eller anden kontrakt med Magnusson. Vi forestiller os, at du er specialiseret inden for generel erhvervsjuridisk rådgivning, herunder særligt i forbindelse med det selskabsretlige område. Din profil er formentligt kommerciel og internationalt orienteret, og du rådgiver inden for en bred vifte af selskabsretlige udfordringer.

Den rette profil har 1-3 års erfaring inden for specialet fra advokatbranchen eller som koncernjurist/ advokat/ in-house legal.

Din ambition er formentligt – tidligt i din karriere – at kunne opbygge egen forretning. Magnusson Law vil yde støtte til både salgstræning og marketingindsatser og en stor frihed ifht work-life balance.

Rollen til afdelingen for Bank & Financing

Igen er kikkertsigtet rettet mod en corporate profil – mid level eller senioradvokat – på Bank & Finance – gerne med fokus på Regulatory og kendskab til bl.a.:

  • derivater og derivataftaler med virksomheder, banker m.v.
  • rammeaftaler generelt
  • struktureret finansiering, akkvisitionsfinansiering, herunder syndikerede lån og bilaterale lån
  • virksomhedsoverdragelse etc.

Har du den rette profil og baggrund samt evnerne for hurtigt at tilegne dig den fornødne viden, herunder de juridiske værktøjer til at implementere også, så vil en dygtig advokat uden nødvendigvis alle forudsætningerne ovenfor anført, også kunne komme i betragtning, såfremt I i øvrigt fatter gensidig sympati og et samarbejde strategisk giver god mening for alle parter.

Størstedelen af kunderne er store eller mellemstore nationale og internationale virksomheder samt mindre ejerforvaltede virksomheder fra forskellige brancher. Det er derfor igen en klar fordel, at din rådgivning tager sit udgangspunkt i den selskabsretlige forståelse. 

Rollen til afdelingen for Tvister

Magnusson ser en stigning i sager indenfor tvister, både retssager og voldgift – særligt på de sager, der kommer ind fra og/eller berører vores andre kontorer.

Kontoret mangler en dygtig procesadvokat til at tage ansvaret for og udvikle dette område.

Rollen til afdeling for Fast Ejendom – Head og Real Estate

Magnusson har lige sagt farvel til den tidligere ”Head of Real Estate” Jens Vinther Nielsen, der er tiltrådt en in-house stilling. Fast ejendom er et meget vigtigt område for Magnusson, og rollen skal derfor genbesættes. Magnusson har netop hyret en partner med stor erfaring indenfor den entrepriseretlige del af fast ejendomsområdet, så den kandidat, der søges, må gerne have fokus på køb/salg af fast ejendom samt erhvervslejeret.

Vi forestiller os en erfaren partner til rollen som ”Head of Real Estate” med eksisterende forretning eller ønske om at udvikle på et.

Det er naturligvis også en mulighed at være beskæftiget både indenfor Corporate M&A såvel som indenfor fast ejendom inkl. erhvervslejeret.

Du passer rigtigt godt ind i Magnusson, hvis

  • Du har flere års erfaring fra advokatbranchen eller som koncernjurist/ advokat/ in-house
  • Du stortrives i et internationalt og inspirerende arbejdsmiljø
  • Du har erfaring med at rådgive ejerledere og virksomheder (danske og internationale) både på dansk og engelsk
  • Du har sans for forretningsudvikling, innovation og har lyst til at bruge din juridiske viden i en kommerciel kontekst
  • Du sætter pris på en arbejdsplads, hvor det er resultaterne som følge af din juridiske ballast og kompetence, din effektivitet og din værktøjskasse, der tæller
  • Du ønsker stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af din arbejdsuge og mulighed for at arbejde hjemme. Der er således fuld tillid til, at du selv kan tilrettelægge din arbejdsuge forsvarligt.

Partnerskab | Equity Partner | Associeret Partner – en verden af muligheder

Generelt søger Magnusson samarbejdspartnere, der ønsker at fortsætte vækstrejsen sammen med Magnusson.

Magnusson tilbyder en gennemtestet platform. Det er ikke uden en vis risikovillighed fra samarbejdspartnernes side, da Magnusson ikke påtager sig den fulde økonomiske risiko i en samarbejde-/ eller medejerkonstellation, men er åbne for dialog om mulighederne og for en forventningsafstemning i forhold til den rette forretningsmodel.

Magnusson Law tilbyder således en attraktiv konkurrencedygtig platform for den/ de rette til at udvikle/ videreudvikle egen virksomhed, herunder arbejde sammen med nogle af de mest innovative og fremadrettede virksomheder.

Magnusson Law vil hjælpe med forretningsudvikling og introduktion til kolleger i andre lande og udenlandske netværk inden for dit fagområde.

Arbejdsmiljøet er i højsædet, og du bydes velkommen i en virksomhed med høj medarbejdertilfredshed og trivsel, fleksible arbejdstider og stor rummelighed og en virksomhed, hvor der er “fart over feltet” – på den gode måde.

Om Magnusson Law

Magnusson Law er det eneste internationale advokatfirma med kontorer i alle landene rundt om Østersøen (Danmark, Sverige, Finland, Norge, Rusland, Estland, Letland, Litauen og Ukraine). Derudover er der stor aktivitet i vores Business Desk med fokus rettet på Kina, Mellemøsten, Tyskland osv.

Magnusson Law beskæftiger næsten 200 advokater på tværs af afdelingerne, herunder 15 medarbejdere i København.

Det danske team rådgiver både danske og multinationale selskaber samt organisationer og offentlige myndigheder om juridiske problemer i Danmark og i udlandet.

Magnusson Law har stor erfaring med blandt andet M&A, selskabsret, bankforretninger og finansiering, konfliktløsning, offentligt indkøb og forholdet til den offentlige sektor i øvrigt, byggeri, fast ejendom, ansættelse, life science og teknologi.

Magnusson Danmark og firmaets advokater bliver jævnligt anbefalet af uafhængige benchmarking publikationer som Chambers Global og The Legal 500 EMEA .

Tiltrædelse

Tiltrædelsesdato snarest mulig efter nærmere aftale med kandidaten. Samtaler afholdes løbende, og opslaget tages ned, når de rette kandidater er fundet.

CV og henvisning til fortrolig dialog

Reference på nærværende opgave er rekrutteringskonsulent Pia Bolander Olsen på tlf. +45 2332 9782, og jeg står selvfølgelig til rådighed for en uforpligtende drøftelse eller henvisning til samtale hos Magnusson Law.

Kontakt mig på pbo@juridisk-rekruttering.dk for den videre dialog, udveksling af CV m.v.

Ønsker du i første omgang blot en uformel og fortrolig drøftelse med Magnusson Law, så står partner Nikolaj Juhl Hansen gerne til rådighed. Anvisning sker via PBO Juridisk Rekruttering.

pia-bolander-olsen-vikar-advokatsekretær-online-bistand

For kontakt til PBO Juridisk Rekruttering

Pia Bolander Olsen
indehaver | recruiter
+ 45 2332 9782 
pbo@juridisk-rekruttering.dk

PBO Juridisk Rekruttering står altid til rådighed for uformel dialog og er garant for 100 % fortrolighed,  en intuitiv, effektiv og seriøs rekrutteringsproces med allersteds nærværende fokus på kandidatens og arbejdsgivernes fælles mål og altid grundig opfølgning og orientering i processen.

Følg gerne virksomheden på LinkedIn eller Facebook for newsfeed om spændende rekrutteringsopgaver, for interessante og relevante stillingsopslag i hele DK og for opdateringer og links til nyttig og essentiel viden om nyheder inden for: jura, formidling af fast ejendom, forsikringsret, revision og finansiering – altid med aktuelle kildehenvisninger, så vi sammen kan bygge vores “vidensbank” op.

Link til aktuelle stillinger.

PBO Legal Recruiting

PBO Juridisk Rekruttering – “out of the box” legal recruiting – because it works!

PBO Juridisk Rekruttering – “out of the box” legal recruiting – because it works!