PBO Juridisk Rekruttering søger 1-4 advokater med henblik på partnerskab, eventuelt efter en forudgående samarbejdsperiode med advokatfirma i Aarhus.

Der tilbydes optimale rammer og forretningsmuligheder i veletableret advokatvirksomhed.

Der er tale om en altovervejende erhvervsjuridisk advokatvirksomhed med en mindre privatretsafdeling, som gerne udvides med de rette samarbejdspartnere.

På det erhvervsjuridiske område kunne det være særligt interessant med en eller flere kollegaer med Business English på meget højt niveau og interesse for internationalt arbejde.

Jeg søger partneradvokater med nogle eller mange års erfaring, en pæn portefølje og egen omsætning.

Der kan også være tale om et mindre advokatfirma eller en lille flok, der gerne vil bryde ud af konformitetens konservative rammer og vilkår.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Henvendelse til PBO

For yderligere oplysninger og dialog omkring opgaven, så kontakt endelig mig på +45 2332 9782 for en uforpligtende “ping pong” om mulighederne eller henvisning til samtale hos KUNDEN. Jeg supplerer gerne nærmere om KUNDEN, såfremt du/ I ønsker den uformelle dialog, og du/ I – efter min umiddelbare vurdering – opfylder kriterierne for at komme i betragtning til en fortrolig samtale.

Du er selvfølgelig også som altid velkommen til at sende en besked på pbo@juridisk-rekruttering.dk.

pia-bolander-olsen-vikar-advokatsekretær-online-bistand

For kontakt til PBO Juridisk Rekruttering

Pia Bolander Olsen
indehaver | recruiter
+ 45 2332 9782 
pbo@juridisk-rekruttering.dk

PBO Juridisk Rekruttering står altid til rådighed for uformel dialog og er garant for 100 % fortrolighed,  en intuitiv, effektiv og seriøs rekrutteringsproces med allersteds nærværende fokus på kandidatens og arbejdsgivernes fælles mål og altid grundig opfølgning og orientering i processen.

 

Følg gerne virksomheden på LinkedIn eller Facebook for newsfeed om spændende rekrutteringsopgaver, for interessante og relevante stillingsopslag i hele DK og for opdateringer og links til nyttig og essentiel viden om nyheder inden for: jura, formidling af fast ejendom, forsikringsret, revision og finansiering – altid med aktuelle kildehenvisninger, så vi sammen kan bygge vores “vidensbank” op.

Link til aktuelle stillinger.

PBO Legal Recruiting

PBO Juridisk Rekruttering – “out of the box” legal recruiting – because it works!

PBO Juridisk Rekruttering – “out of the box” legal recruiting – because it works!