Insight i PBO Juridisk Rekruttering 

Det er min erfaring, at vi får størst glæde og mest mulig udbytte af vores relation og gensidige netværk ved nærmere bekendtskab, så hermed en overordnet præsentation af mit virke og PBO Juridisk Rekruttering.

Jeg er indehaver af en juridisk rekrutteringsvirksomhed, der kontinuerlig arbejder intenst på at åbne advokatbranchen og dermed beslægtede branchers øjne for mulighederne for “out of the box intuitiv legal recruiting” til ordinære fastansættelserpartnerskaber og samarbejdskonstellationer. Fremadrettet – som et nyt tiltag og service for mine kunder – udbydes fra oktober tillige konsulentbistand såvel onsite som online i form af interim ansættelser af advokater, juridiske konsulenter og andre brancherelevante konsulenter.

Rekruttering af advokater og jurister

I mit virke som recruiter rekrutterer jeg advokater , herunder chefjuristerCorporate Counsels, internationalt orienterede koncernjuristerseniorjurister, cand.jur. og cand.merc.jur. til selskaber, kommuner, boligselskaber, pengeinstitutter, koncerner og advokat- og mæglerbranchen.

Rekruttering af PA og EA, juridiske sagsbehandlere, udlejningskonsulenter og ejendomsadministratorer

Jeg rekrutterer også en lang række juridiske sagsbehandlere til fx ejendomsselskaberkoncerneradvokatkontoret eller landinspektøren, Controllere og ejendomsadministratorer.

Ofte antages jeg videre til at finde de særligt stærke sprogprofiler korrespondenter/ translatører – cand.merc.ling samt juridiske sprogstærke sagsbehandleredirektionssekretærer og PA’er med faglige forudsætninger funderet i juraen enten fra advokatbranchen eller koncerner.

Jeg rekrutterer også jurister og køberrådgivereejendomsmæglere og sagskoordinatorer til mæglerbranchen og kvalificerede regnskabsmedarbejdere til bl.a. advokatkontorerne og investerings- og ejendomsadministrationsselskaberne.

Det betyder, at jeg har en stor berøringsflade i branchen og altid aktivt arbejder på at højne kvaliteten i netværket alt overvejende med kompetencemæssigt afsæt i den juridiske og finansielle sektor – ofte i en skøn kombination. Den styrke har i indeværende år resulteret i rekruttering af erfarne advokat- og juristprofiler til bl.a. pengeinstitutter og revisionsbranchen.

Jeg har som juridisk sagsbehandler i mange år haft min daglige gang rundt omkring i advokatvirksomheder i hele DK – de senere år som konsulent, men arbejder i dag koncentreret med opgaverne forbundet med rekruttering og har til stadighed stor glæde af mit stærke juridiske bagland og netværk i forbindelse med hvervet som rekrutteringskonsulent.

Netværksintroduktioner og matchmaking

En anden passion – og en stor del af mit arbejdsliv – består af at formidle netværksmæssige væsentlige kontakter og relevante potentielle samarbejdspartnere-/ relationer – altovervejende med afsæt i den juridiske/ finansielle branche. Min rolle er som oftest at øjne synergien og handle på det, facilitere det rette netværk og åbne plads til dialog mellem de afgørende roller. Det er spændende og meget afvekslende i forhold til mine øvrige opgaver – et velkommen kolorit.

Mine kunder anvender især platformen til at udvide fx partnerkredsen, indgå vækstfremmende konsulentaftaler og helt generelt styrke de brancherelevante samarbejdsrelationer i en bred variation af forskellige konstellationer.

Aktuelle offentliggjorte opgaver kan ses her.

Jeg har stærke netværk lige fra Aarhus til København, hvor mine engagementer fordeler sig ca. 50/50 på Hovedstaden/ Jylland. Jeg prioriterer netværket højt og sætter en ære i at følge op på alle relevante henvendelser om sparring etc. Det er klart, at jeg også vægter det lokale netværk højt. I den forbindelse har jeg fx netop tegnet et netværkssponsorat i AC Horsens Erhvervsnetværk, fordi selvfølgelig bakker jeg også op lokalt.

Et kig på et udvalg af aktuelle opgaver

Nedenfor lidt om mine aktuelle opgaver, hvor jeg har stor glæde af mit fagligt relevante netværk i det juridiske miljø rundt omkring i virksomhederne samt på LinkedIn. Jeg anvender ofte en rum tid på opfølgning på korrespondancer på LI, førend jeg overhovedet slår stillingen op, da den rette kandidat ofte findes i mit eget netværk.

Jeg bestræber mig på at holde linket med aktuelle opgaver relativ opdateret, men det er desværre ikke altid, at jeg er lige hurtig til at få opdateret med seneste opgaver. Er du i tvivl, så skriv endelig til mig, så skal jeg lade dig vide, om jeg har andre opgaver, der blot ikke er nået mediet endnu.

Sig endelig til, hvis en stilling fanger din opmærksomhed, så står jeg selvfølgelig til rådighed for uforpligtende og fortrolig sparring – og slå gerne på tråden (+45 23329782), prik til mig på LinkedIn eller send en mail på pbo@juridisk-vikar.dk, så sørger jeg for a.s.a.p. opfølgning.

Du er som altid også velkommen til at lade mig vide det, hvis du gerne vil orienteres, når der er nyt i “pipelinen”.

Er du arbejdsgiver, gør det samme sig selvfølgelig omvendt gældende – har du noget spændende på bedding, som du gerne henleder opmærksomheden på eller har behov for sparring på, så tag endelig fat i mig.

Jeg drøfter gerne helt overordnet, om jeg måske allerede har den rette kandidat i databasen på nuværende tidspunkt for den stilling og profil, virksomheden endnu kun har i støbeformen.

Jeg kender heldigvis aldrig dagen i morgen og således heller ikke, hvilke spændende profiler jeg skal hjælpe mine kunder med at etablere kontakt og dialog med. Jeg er derfor altid åben for forespørgsler fra kandidater, om jeg har relevante forespørgsler “inde” indenfor kandidatens speciale og nicheområde og vice versa gælder selvfølgelig for arbejdsgivere.

Nyheder

Corporate jurist til Ernst & Young | Fyn | Trekantsområdet | Sydjylland

Til afdelingen for Tax & Law hos Ernst & Young i Trekantsområdet søger PBO Juridisk Rekruttering nu en stærk advokat, jurist (cand.jur.) eller erhvervsjurist (cand.merc.jur.) med minimum 4 års erfaring og gerne mere.

Vi søger dig, der har indgående kendskab til selskabsret.

Erfaring, der omfatter generationsskifte og omstrukturering af virksomheder og selskaber, herunder gerne kendskab til skattemæssige principper og regler for omstruktureringer.

Følgende kontorer serviceres fysisk, Ringkøbing, Herning, Horsens, Vejle, Kolding, Esbjerg, Haderslev, Aabenraa, Sønderborg, Odense. Kandidaten kan få kontorsted på én af disse lokationer, men må påregne også at skulle besøge de øvrige.

Se stillingsopslaget hér.

– – – – –

Matchmaking in process | Aarhus
Jeg søger 1-4 advokater med henblik på partnerskab, eventuelt efter en forudgående samarbejdsperiode med advokatfirma i Aarhus.

Der tilbydes optimale rammer og forretningsmuligheder i veletableret advokatvirksomhed.

Der er tale om en altovervejende erhvervsjuridisk advokatvirksomhed med en mindre privatretsafdeling, som gerne udvides med de rette samarbejdspartnere.

På det erhvervsjuridiske område kunne det være særligt interessant med en eller flere kollegaer med Business English på meget højt niveau og interesse for internationalt arbejde.

Jeg søger partneradvokater med nogle eller mange års erfaring, en pæn portefølje og egen omsætning.

Der kan også være tale om et mindre advokatfirma eller en lille flok, der gerne vil bryde ud af konformitetens konservative rammer og vilkår.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Opgaven kan ses hér.

– – – – –

Business Legal & Real Estate Manager til Kvik, Vildbjerg i Vestjylland – primær fokus på Real Estate, herunder på Erhvervslejeloven og  Boliglejeloven.

Kvik søger en dygtig og engageret Business Legal & Real Estate Manager til et spændende job i afdelingen for Legal & Real Estate pt. bestående af 4 medarbejdere, herunder 3 advokater/jurister.

Vi forestiller os, at kandidaten er cand.jur., cand.merc.jur., erhvervsmægler eller har lignende relevant uddannelse og arbejdet med og opnået erfaring i de områder, som stillingen vedrører.

Med primær fokus på Real Estate kommer du til at spille en vigtig rolle i den vækstrejse, Kvik er på.

Både i forhold til at sikre og vedligeholde de allerede ca. 150 eksisterende lejemål juridisk som kommercielt, så den stærkest mulige base sikres for Kviks franchisetagere.

Men du vil også være den primære kraft, der bistår ekspansionsafdeling og landechefer med at finde lejemål og forhandle lejekontrakter til mindst 16 nye butikker årligt de næste år fremover.

Opgaverne i stillingen omfatter blandt andet

 • Bistå landechefer med at finde de rigtige placeringer og lejemål
 • Udarbejdelse af anbefalinger og analyser på nye lejemål
 • Juridisk og kommerciel forhandling af nye lejekontrakter til mindst 16 nye butikker
 • Håndtering af eksisterende herunder i forhold til tvister, forbedringer, ombygninger, fraflytninger og alle øvrige forhold
 • Genforhandling af juridiske og kommercielle vilkår for eksisterende lejemål, ca. 20-25 kontrakter årligt
 • Opfølgning og planlægning i forhold til deadlines
 • Øvrig ad hoc

Læs stillingsopslaget her og kontakt mig gerne for den uformelle dialog.

– – – – –

Erfaren advokat søges til Sjælland, nærmere betegnet til Ret& Råd Advokater Slagelse

Jeg søger en eller flere profiler;

– en privatrettet advokat med fokus overvejende på privatretten

– en selvstændig erhvervsdrivende advokat, fokus overvejende privatrettet

– en – indenfor privatretten – fagligt velfunderet 3. års fuldmægtig

Ordinær ansættelse

Hvis du i dag sidder som advokat i fast ansættelse, men savner udfordring og reel indflydelse i kommerciel og strategisk henseende, så er her en spændende og attraktiv mulighed for at komme godt fra start i en veletableret advokatvirksomhed, der har fart på og i en rivende udvikling med specialiserede og engagerede advokater.

Partnerstol og medejerskab er bestemt en mulighed for den rette kollega med de ambitioner.

Partnerprofiler/ medejerskab

Driver du allerede i dag advokatvirksomhed, men savner du øget vækstgrundlag og et hav af dygtige advokatkollegaer og juridiske sagsbehandlere som sparringspartnere, så er dørene åbne for en dialog om spændende muligheder i den henseende.

Har du en mere bred/erhvervsrettet profil, er Ret&Råd Advokater Slagelse bestemt også åbne for dialog om mulighederne. Se stillingsopslag

 

– – – – –

På nyhedsfronten for så vidt angår advokater og ordinære ansættelser, har jeg en interessant opgave i Kgs. Lyngby hos Advokatfirmaet Nygaard, hvor vi søger en eller flere yngre advokater med et kommercielt mindset.

Arbejdsområderne er primært selskabsretlige transaktioner, fast ejendom og kontrakter. Det forventes, at du vil kunne bidrage indenfor de primære områder.

Du har videre formentligt kendskab til et eller flere af følgende områder:

 • Ansættelsesret
 • Insolvensret
 • Fast ejendom
 • Immaterielle rettigheder

Advokat Henning Nygaard er åben for dialog om andre muligheder (retsområder), samarbejdskonstellationer og partnerskaber for den/ de rette erhvervsrettede profil.

Henning Nygaard står naturligvis til rådighed for en kop kaffe og en fortrolig og uformel “ping pong” om mulighederne.

Se nærmere info i stillingsopslaget.

– – – – –

Jeg søger partneradvokat eller ny partner-/ ejerkonstellation i forbindelse med generationsskifte i HERBST THOREGAARD ADVOKATER ApS Frederikssund.

Jeg har fået det spændende opdrag at finde den rette advokatpartner og/ eller ejerkonstellation i form af fx en virksomhedsoverdragelse til HERBST THOREGAARD ADVOKATER i Frederikssund, idet partner og advokat Jens Thoregaard har fundet, at 2019/ 2020 er det rette tidspunkt at trække sig tilbage som aktiv advokatpartner og fremadrettet koncentrere sit virke omkring varetagelsen af bestyrelsesposter som formand og bestyrelsesmedlem i en række spændende virksomheder og foreninger koncentreret i- og omkring Sjælland.

Se stillingsopslag.

– – – – –

Til mæglervirksomhed centralt beliggende i København søger jeg aktuelt advokat eller jurist til at styrke afdelingen for berigtigelse af fast ejendom som køberrådgiver.

Se stillingsopslag.

– – – – –

Matchmaking in process

Brinkmann Kronborg Henriksen Advokatpartnerselskab, København

PBO Juridisk Rekruttering søger på vegne af BHK advokatpartnere, som har en eksisterende forretning, der er komplementær med BHK’s platform og strategiske afsæt.

Kandidaten indtræder som udgangspunkt som medejer på vilkår som de eksisterende 3 ejere eller som BKH’s konsulentpartnere. Kandidatens vilkår vil som udgangspunkt være identiske med vores nuværende ejer- eller konsulentpartnere, men der kan forhandles (mindre) afvigelser.

BHK ønsker grundlæggende sammenhængskraft og således nærmest identiske partnermodeller i de forskellige partnergrupper.

Interessante profiler kunne være allerede etablerede mindre eller større advokatfællesskaber  (erhvervsrettede), ca. størrelsesforhold 1-5, enkeltmandsvirksomheder er således også interessante, der søger større partnerfællesskaber og stærkere platform på sigt eller nye ejer- og/ eller samarbejdskonstellationer.

Oplagte interessante emner er også mangeårige veletablerede partnere med nysgerrighed og drive til at tage fat på et nyt eventyr og igen vækste, drifte, udvikle og præge en fantastisk spændende virksomhed i en allerede velkonsolideret og velfungerende virksomhed.

Se stillingsopslag.

– – – – –

Matchmaking in process

Magnusson Law har travlt og planlægger at vækste i løbet af 2019/2020 på i alt 4 seniorprofiler og en enkelt junior profil med international orientering.

Vi søger i den forbindelse stærke erhvervsrettede profiler på bl.a. Life Science, Energy & Infrastructure Law, Corporate & M&A, Banking & Finance, Dispute Resolution & International Arbitration, IPR, Technology & IT m.fl. specialer.

Finder du Magnusson Law interessant, er du stærkt specialiseret inden for et eller flere af ovenfor anførte specialer eller har du andre specialer, der falder fint i tråd med Magnusson Laws internationale og kommercielle profil, så kontakt mig gerne for supplerende information om stillingerne og mulighederne hos Magnusson Law eller alternativ fortrolig introduktion til kunden med henblik på uformel dialog.

Du har flere års erfaring inden for specialet fra advokatbranchen eller som koncernjurist/ advokat/ In-house legal.

Kontakt mig gerne for uformel dialog om mulighederne og eventuel fortrolig præsentation for min kunde.

– – – – –

Matchmaking in process – intern rekruttering – stillingerne offentliggøres ikke

Til Gentofte søger jeg en erfaren erhvervsrettet advokat (+5-10 års erfaring og opefter) – gerne med fokus på insolvensretten. Andre sagsområder af interesse kunne være selskabsret, erhvervsret (ejeraftaler, direktørkontrakter, erhvervslejekontrakter m.v.), erhvervsjuridisk rådgivning, herunder f.eks. ansættelsesret (ansættelse/afskedigelse af en medarbejder, bonusmodeller, fratrædelsesaftaler m.v.) eller fx erfaring med virksomhedsoverdragelse og generationsskifte.

Kontakt mig gerne for yderligere info, da stillingerne ikke slås op, og der rekrutteres internt. Kandidaterne findes i egen kandidatdatabase og i netværket på skills og erfaring, og vil du gerne i fortrolig betragtning, så ræk endelig ud.

ER DU ARBEJDSGIVER

Er du arbejdsgiver og ønsker du/ din virksomhed bistand med at vækste den faste stab ved behov for kompetent rekruttering, eller har virksomheden modtaget en kritisk opsigelse, så kontakt mig endelig for en uforpligtende drøftelse.

PBO Juridisk Rekruttering rekrutterer attraktive kvalificerede kandidater med omdrejningspunkt i juraen til selskaber, koncerner og advokat- og mæglerbranchen.

PBO Juridisk Rekruttering rekrutterer således til bl.a.

 • investerings- og ejendomsadministrationsselskaber
 • advokatvirksomheder
 • juridiske afdelinger i koncerner
 • ejendomsmæglervirksomheder
 • byggebranchen
 • landinspektører

Kandidaterne er

 • advokater/ jurister
 • ejendomsadministratorer/ administrationschefer/ controllere og Asset Managers
 • ejendomsmæglere
 • sagskoordinatorer
 • juridiske sagsbehandlere/ advokatsekretærer
 • advokatbogholdere og bogholdere
PBO Juridisk Rekruttering rekrutterer overvejende med kompetencemæssigt afsæt i den juridiske og finansielle sektor og ofte en skøn kombination til erhvervslivet i hele DK. PBO Juridisk Rekruttering bistår med professionel rekruttering og er altid åben for nye spændende samarbejder.

Hvorfor vælge PBO Juridisk Rekruttering

 • PBO Juridisk Rekruttering er en seriøs, målrettet og engageret aktør med et helt unik fodfæste i den juridiske branche
 • Spar tid og ressourcer ifm. rekruttering af den rette kandidat
 • For optimeret brug af sociale medier som rekrutteringsmetode
 • For adgang til de bedst kvalificerede kandidater indenfor præcis jeres felt
 • For screening af ansøgninger og CV’er
 • For optimal og professionel opfølgning overfor ansøgende kandidater
 • For muligheden for anonymitet i stillingsopslagene, når virksomheden ikke ønsker offentlighedens kendskab
 • For den fornødne indsigt i det område, medarbejderen skal varetage

Databasen indeholder bl.a. Danmarks dygtigste advokater og jurister indenfor fast ejendom, M&A, entreprise, lejeret, entreprise, compliance, kontraktret, udbudsret, mediation, erhvervsrådgivning, IP-ret og EU-ret såvel i den finansielle sektor som indenfor den private- og offentlige sektor.

Formidlingsaftale ctr. rekrutteringsopgave

PBO Juridisk Rekruttering tilbyder hhv. formidlingsaftale eller en regulær rekrutteringsopgave alt afhængig af virksomhedens aktuelle behov. Nedenfor lidt om forskellen på de 2 opgaver, herunder forskellen på de værktøjer, der tages i brug:

Formidlingsaftale

Opgaven løses som udgangspunkt via selectionsmetoden og således, at kandidaten skal findes i PBO Juridisk Rekrutterings egen database samt PBO Juridisk Rekrutterings omfattende relevante netværk.

Værktøjer
PBO Juridisk Rekrutterings egen database, erhvervsrelevant netværk, sociale medier, herunder LinkedIn og Facebook, telefonmøder og korrespondance

Rekrutteringsopgave:

 • Headhunting med opsøgende henvendelser til potentielle kandidater udenfor egen database
 • Rekrutteringsindlæg
 • Opfølgende interviews for kompetenceafklaring efter gennemgang af ansøgning og CV

Værktøjer
Headhunting/ recruiting primært ved hjælp af Social Media Rekrutterings-strategi (SMRS), herunder inddragelse af medarbejderne i brugervirksomhedernes sociale netværk,PBO Juridisk Vikar & Rekrutterings egen database, erhvervsrelevant netværk, sociale medier, herunder LinkedIn og Facebook samt rekrutteringsindlæg, telefoninterviews, møder og korrespondance.

PBO Juridisk Rekruttering

 • bistår den juridiske sektor, advokat- og mæglerbranchen etc. ved behov for udvidelse af den specialiserede kvalificerede juridiske stab. Det er PBO Juridisk Rekrutterings forpligtelse og jeres tryghed
 • aflaster travle HR-afdelinger i forbindelse med rekrutteringsprocessenog frigiver dermed overskud og ressourcer i staben til ansættelsesprocessen
 • arbejder selvstændigt og proaktivt på at løse udfordringerne med at tiltrække kvalificeret juridisk personale
 • PBO Juridisk Rekruttering forventningsafstemmer løbende

 ER DU KANDIDAT

Skal jeg holde lidt uforpligtende øje på dine vegne, så send gerne dit CV og en kort supplerende beskrivelse om, hvad du helst arbejder med, dine specialer etc., når du sender dit CV. Det er alene til intern brug i PBO regi, når jeg matcher arbejdsgiver og kandidat.

Det hjælper mig meget, når jeg har en overordnet “dagsorden”, når jeg ser på forhold som specialer, særlige kompetencer, der måske ikke er med i det mere traditionelle CV, arbejdstid, eventuel køretid, udfordringer og fordele, personlige præferencer og bestemt også, når jeg har kendskab til, hvilke opgaver kandidaten helst IKKE vil matches med.

Det vil være ekstra godt med en lille intern punktopstilling til mig om, hvad der tiltaler dig, hvor du er stærk samt der hvor du ved, at du har behov for sparring.

Al korrespondance i PBO regi er naturligvis i fuld fortrolighed og diskretion!

CV kan uploades her: KANDIDATER

FØLG MED HER PÅ BLOGGEN

Velkommen til bloggen, hvor I kan læse lidt nærmere om, hvilke ydelser jeg kan tilbyde, når I løbende har brug for at udvide jeres faste juridiske stab. Som altid opfordrer jeg til, at I løfter røret og tager en snak med mig, når I har brug for at styrke og vækste et eller flere af virksomhedens specialer eller dér, hvor der er brug for at udvide med yderligere advokater/ jurister og/ eller Legal Councels, partnerkredsen, den juridiske ledelse og compliance etc., så vi sammen kan pejle os ind på, om vedkommende måske allerede er “on hold” i PBO regi, på bedding/ få korrespondancer væk, eller om der alternativt skal iværksættes en formidlings- eller rekrutteringsproces. Jeg er altid åben for dialog og garant for 100 % fortrolighed og professionalisme i processen.

pia-bolander-olsen-vikar-advokatsekretær-online-bistand

For kontakt til PBO Juridisk Rekruttering

Pia Bolander Olsen
indehaver | recruiter
+ 45 2332 9782 
pbo@juridisk-vikar.dk

PBO Juridisk Rekruttering står altid til rådighed for uformel dialog og er garant for 100 % fortrolighed,  en intuitiv, effektiv og seriøs rekrutteringsproces med allersteds nærværende fokus på kandidatens og arbejdsgivernes fælles mål og altid grundig opfølgning og orientering i processen.

Følg gerne virksomheden på LinkedIn eller Facebook for newsfeed om spændende rekrutteringsopgaver, for interessante og relevante stillingsopslag i hele DK og for opdateringer og links til nyttig og essentiel viden om nyheder inden for: jura, formidling af fast ejendom, forsikringsret, revision og finansiering – altid med aktuelle kildehenvisninger, så vi sammen kan bygge vores “vidensbank” op.

Tjek løbende bloggen for info om seneste tiltag eller følg med på linket til aktuelle stillinger.

PBO Legal Recruiting

PBO Juridisk Rekruttering – “out of the box” legal recruiting – because it works!

PBO Juridisk Rekruttering – “out of the box” legal recruiting – because it works!