Etik, generelle forretningsbetingelser & forsikringsinfo

Etik:

Jeg skal for god ordens skyld gøre opmærksom på, at jeg er uddannet advokatsekretær og således ikke er jurist.

Jeg tilbyder kompetent og selvstændig advokatsekretærbistand til erhvervsdrivende og ikke juridisk rådgivning.

Som en naturlig forudsætning som kvalificeret advokatsekretær, har jeg dog oparbejdet en del juridiske kompetencer, som advokatvirksomheden kan drage nytte af.

Jeg er garant for, at sagerne varetages forsvarligt, herunder at opgaverne udføres grundigt, samvittighedsfuldt og loyalt.

Mit ansættelsesforhold er naturligvis omfattet af den tavshedspligt, som gælder for advokatvirksomhedens øvrige ansatte.

I aftaleforholdet mellem PBO Juridisk Vikar & Rekruttering og advokatvirksomheden vil altid være aftalt en referenceperson i advokatvirksomheden til sparring og godkendelse af vikarens udkast til juridiske processkrifter, indlæg m.v.

Ovennævnte referenceperson besidder ledelsesbeføjelsen og kompetencen til at godkende vikarens juridiske arbejde, inden dette videreformidles til rette slutmodtager.

✯ ✯ ✯

Forsikringsvilkår:

Arbejdsskadeforsikring

De – i PBO Juridisk Vikar & Rekruttering ansatte vikarer – er omfattet af arbejdsskadeforsikringsdækningen i Brugervirksomhederne, når vikarerne er udsendt i vikariater.

Når vikarerne ikke er udsendt i vikariat, er de omfattet af lovpligtig arbejdsskadeforsikring tegnet i selskabet Alm. Brand Forsikring.

Ønsker du at modtage de generelle forretningsbetingelser, udfyld da formularen herunder eller kontakt mig på mail pbo@juridisk-vikar.dk

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Emne

Hvilke områder ønsker du at modtage forretningsbetingelser omkring?