Hovmøller & Thorup har travlt og udvider med flere erfarne, dygtige og ambitiøse advokater til at styrke virksomheden – vi skal bare lige finde dem først;-)

PBO Juridisk Rekruttering har fået den store fornøjelse af at stå for den opgave og søger følgende kompetencer til holdet:

  • en advokat til at styrke vores privatretsafdeling
    • med særligt fokus på familie- og arveret, herunder eventuel dødsbobehandling og berigtigelse af fast ejendom

Tiltrædelse – gerne pr. 1/12 2019

  • en advokat til at styrke afdelingen for entreprise- og udbudsret
    • med særligt fokus på udbud og licitation samt entrepriseret både i forhold til bygherrer, entreprenører og rådgivere

Tiltrædelse – gerne pr. 1/1 2020

  • en advokat til at styrke vores afdelinger for insolvens og erhvervsret
    • med særligt fokus på konkurs, likvidation, rekonstruktion, kreditordninger og generel erhvervsrådgivning

Tiltrædelse – gerne pr. 1/1 2020

Vi forestiller os, at du har mindst 3-5 års erfaring, og der er intet loft for anciennitet i opadgående retning.

Jobbet

Vi tilbyder en udfordrende stilling i et stærkt fagligt team præget af et højt ambitionsniveau. Du bliver en del af et tværfagligt miljø med selvstændig sagsbehandling og tæt klientkontakt samtidig med, at der vil være mulighed for sparring med dygtige og inspirerende kolleger.

Om dig

Det kræver et fagligt højt niveau, evnen til at gøre det komplekse forståeligt, ordentlighed og dedikation at arbejde som advokat hos Hovmøller & Thorup Advokatfirma. Du skal kunne bevare overblikket og være en holdspiller, også når det går stærkt. Du trives med at arbejde selvstændigt og struktureret og samtidig have øje for såvel helheden som detaljen.

Du skal have lyst til at være udadvendt i forhold til klienter og samarbejdspartnere, idet vi jævnligt afholder kurser, gå-hjem-møder og temamøder inden for forskellige juridiske områder.

Attraktive personalegoder

Hovmøller & Thorup Advokatfirma tilbyder fleksible løn- og ansættelsesvilkår samt attraktive personalegoder såsom en god og sund madordning, massage og andre behandlingstilbud, forskellige sportslige, sociale og kulturelle tilbud, bærbar computer, Iphone, sundhedsforsikring mv.

Om firmaet

Hovmøller & Thorup Advokatfirma er en moderne advokatvirksomhed med specialiserede jurister og juridiske sagsbehandlere, der sætter en ære i høj faglighed. Vi har højt til loftet med en uhøjtidelig omgangstone præget af humor, og vi bestræber os på, at vores hus er et rart sted at komme for vores klienter og ikke mindst for vores medarbejdere. Vi sætter en ære i at skabe værdi for vores klienter på baggrund af høj faglighed og engagement – og ikke mindst på baggrund af viljen til at skabe resultater.

Hos Hovmøller & Thorup lægger vi vægt på kvalitet, loyalitet, engagement og troværdighed – og vi tror på, at med ordentlighed kommer man længst.

Ansøgningsfrist

For alle profiler gør det sig gældende, at Hovmøller & Thorup ønsker tiltrædelse snarest muligt og efter nærmere aftale.

Vi holder samtaler løbende, og forbeholder os retten til at stoppe søgeproceduren, når den rette kandidat er fundet.

Alle ansøgere modtager svar på deres ansøgning, og korrespondance sker selvfølgelig i fuld fortrolighed.

Henvendelse til PBO

Du er meget velkommen til at sende dit CV til pbo@juridisk-rekruttering.dk. Du er også altid velkommen til at kontakte Pia Bolander Olsen, rekrutteringskonsulent på +45 2332 9782 for en uforpligtende drøftelse eller henvisning til samtale hos Hovmøller & Thorup. Reference på nærværende opgave, advokat og partner Michael Møller Pedersen står gerne til rådighed for supplerende spørgsmål på mail mmp@ht-law.dk eller på +45 9630 4230/2184 9204.

pia-bolander-olsen-vikar-advokatsekretær-online-bistand

For kontakt til PBO Juridisk Rekruttering

Pia Bolander Olsen
indehaver | recruiter
+ 45 2332 9782 
pbo@juridisk-rekruttering.dk

PBO Juridisk Rekruttering står altid til rådighed for uformel dialog og er garant for 100 % fortrolighed,  en intuitiv, effektiv og seriøs rekrutteringsproces med allersteds nærværende fokus på kandidatens og arbejdsgivernes fælles mål og altid grundig opfølgning og orientering i processen.

 

Følg gerne virksomheden på LinkedIn eller Facebook for newsfeed om spændende rekrutteringsopgaver, for interessante og relevante stillingsopslag i hele DK og for opdateringer og links til nyttig og essentiel viden om nyheder inden for: jura, formidling af fast ejendom, forsikringsret, revision og finansiering – altid med aktuelle kildehenvisninger, så vi sammen kan bygge vores “vidensbank” op.

Link til aktuelle stillinger.

PBO Legal Recruiting

PBO Juridisk Rekruttering – “out of the box” legal recruiting – because it works!

PBO Juridisk Rekruttering – “out of the box” legal recruiting – because it works!