PBO Juridisk Rekruttering søger en eller flere erhvervsrettede advokater til et advokatkontor, der ikke nødvendigvis gør tingene som andre i branchen, og hvor kunderne er vant til juridisk rådgivning med kant, personlighed, fortrolighed og en tydelig sparringspartner.

Om Advokatfirmaet Nygaard

Advokatfirmaet Nygaard tilbyder dig muligheden for at være advokat i et moderne og kommercielt erhvervsorienteret advokatfirma, hvor handlerum, initiativ og selvstændigt ansvar er tydelige succeskriterier.

Arbejdsområderne er primært selskabsretlige transaktioner, fast ejendom og kontrakter. Det forventes, at du vil kunne bidrage indenfor de primære områder, men ikke mindst er det vigtigt, at du også tilfører ny viden og mindst et nyt sagsområde med henblik på vækst- og udviklingsmuligheder i fremtiden.

Ideelt har du særlig interesse indenfor et eller flere af følgende områder, som du aktivt vil kunne tilføre Advokatfirmaet Nygaard nye kunder med:

  • Immaterielle rettigheder
  • Ansættelsesret
  • Insolvensret
  • Fast ejendom

Om dig

Du besidder gennemslagskraft, og du er skarp til at kommunikere på en troværdig måde over for kunder, domstolene og samarbejdspartnere.

Du besidder entreprenørånden og viljen til fornyelse og udvikling, og du vil opleve meget vidde rammer for eksekvering af nye tiltag, idéer og vækstpotentiale, herunder frihed under ansvar og frie rammer til at planlægge dit arbejde.

Du er energisk og brænder igennem for kunderne, evner de personlige relationer til kunderne og sætter en ære i at være tilgængelig og levere juridisk rådgivning af allerhøjeste kvalitet hver gang.

Som en naturlig del af dit arbejde forventes det, at du bidrager med flere kunder, og at du har lysten til at skabe en solid kundeportefølje. Det er en enestående mulighed for – fra Day One – at få et stort ansvar i et ungt miljø, hvor ligeværdigt samarbejde, gensidig sparring og kollegialt fællesskab er en selvfølge, og du vil derfor ikke opleve at stå alene med opgaven.

Advokatfirmaet Nygaard tilbyder ansættelsesvilkår, som er attraktive og med mulighed for en upside, når du gør det godt.

Der vil være mulighed for partnerskab for den kandidat, der går i de tanker.

Tiltrædelse

Snarest mulig efter nærmere aftale med kandidaten. Samtaler afholdes løbende, og stillingen tages ned, når den rette kandidat er fundet.

Reference, ansøgning og CV

Reference på nærværende opgave er rekrutteringskonsulent Pia Bolander Olsen på +45 23329782, og jeg står selvfølgelig til rådighed for en uforpligtende drøftelse eller henvisning til samtale hos Advokatfirmaet Nygaard.

Ønsker du i første omgang blot en uformel og fortrolig drøftelse med kunden, så står advokat Henning Nygaard gerne til rådighed. Anvisning sker via PBO Juridisk Rekruttering.

Er du allerede afklaret med dit kandidatur, er du velkommen til at uploade dit CV HER for en intuitiv, effektiv og seriøs rekrutteringsproces med allestedsnærværende fokus på kandidatens og arbejdsgivernes fælles mål med særdeles grundig opfølgning og løbende orientering i processen.

pia-bolander-olsen-vikar-advokatsekretær-online-bistand

For kontakt til PBO Juridisk Rekruttering

Pia Bolander Olsen
indehaver | recruiter
+ 45 2332 9782 
pbo@juridisk-vikar.dk

PBO Juridisk Rekruttering står altid til rådighed for uformel dialog og er garant for 100 % fortrolighed,  en intuitiv, effektiv og seriøs rekrutteringsproces med allersteds nærværende fokus på kandidatens og arbejdsgivernes fælles mål og altid grundig opfølgning og orientering i processen.

Følg gerne virksomheden på LinkedIn eller Facebook for newsfeed om spændende rekrutteringsopgaver, for interessante og relevante stillingsopslag i hele DK og for opdateringer og links til nyttig og essentiel viden om nyheder inden for: jura, formidling af fast ejendom, forsikringsret, revision og finansiering – altid med aktuelle kildehenvisninger, så vi sammen kan bygge vores “vidensbank” op.

Tjek løbende bloggen for info om seneste tiltag eller følg med på linket til aktuelle stillinger.

PBO Legal Recruiting

PBO Juridisk Rekruttering – “out of the box” legal recruiting – because it works!

PBO Juridisk Rekruttering – “out of the box” legal recruiting – because it works!